AKARZ marka Rafine Edilmemiş kakao yağı yüksek kaliteli kökenli Fildişi Sahili Sarı katı Cilt yüz bakımı Kozmetik hammadde baz yağ

Yeni

47.94TL

/ 73.73TL

Stokta var

dünyada çevre koruma yanıt vermek amacıyla, bizim ambalaj parçası güncellenecektir. AKARZ için sürekli destek için teşekkür ederiz.

Kakao yağı olarak da bilinen, kakao yağı, bir tür bitki stearat bu sıkışmak gelen kakao sıvı. Onun sıvı olduğunu lemon için açık sarı, ve bu ışık sarı olduğunda katı. Bu kahverengi ve kakao tuhaf bir kokusu vardır. Görüş bir kısa aralığı vardır, aşağıda 27 C. Kakao yağı en istikrarlı yenilebilir yağ bilinen. Bu bozulma önlemek doğal antioksidanlar içerir. Onun C eriyik başlar. Ile sıcaklık Yükselen derecesi hızla kızartma ve eriyik tamamen 35. Bu yüzden bir tür sertlik, eriterek ve hızlı. Onun kullanımı, çünkü onun yağlanmış doku ve tatlı kokusu, birçok yüksek dereceli kozmetik için hammadde olduğunu ve yüksek dereceli cilt bakım ürünleri.

Etiketler: Ucuz AKARZ marka Rafine Edilmemiş kakao yağı yüksek kaliteli kökenli Fildişi Sahili Sarı katı Cilt yüz bakımı Kozmetik hammadde baz yağ, Yüksek Kalite AKARZ marka Rafine Edilmemiş kakao yağı yüksek kaliteli kökenli Fildişi Sahili Sarı katı Cilt yüz bakımı Kozmetik hammadde baz yağ, Çin Uçucu Yağ Tedarikçiler

Birim Tipi parça
Paket Boyutu 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Ülke/Bölge Imalatı Fransa
öğe Türü esansiyel Yağı
Efficacy Moisturize, Hydrated Fade, Wrinkles
Sertifika Numarası ISO/9842_2005_13587
NET WT 60G 120G 240G
Usage spa , massage , aromatherapy
Marka Adı akarz
Apply skin all skin
Essential oils Quality top-quality goods
Model Numarası AYCL2102
Esansiyel Yağ Tipi taşıyıcı yağ
Care For face care, skin care, body care
bileşen Unrefined Cocoa butter oil

Bir değerlendirme yazın

AKARZ marka Rafine Edilmemiş kakao yağı yüksek kaliteli kökenli Fildişi Sahili Sarı katı Cilt yüz bakımı Kozmetik hammadde baz yağ

AKARZ marka Rafine Edilmemiş kakao yağı yüksek kaliteli kökenli Fildişi Sahili Sarı katı Cilt yüz bakımı Kozmetik hammadde baz yağ

dünyada çevre koruma yanıt vermek amacıyla, bizim ambalaj parçası güncellenecektir. AKARZ için sürekli destek için teşekkür ederiz. Kakao yağı olarak da bilinen, kakao yağı, bir tür bitki stearat bu sıkışmak gelen kakao sıvı. Onun sıvı olduğunu lemon için açık sarı, ve bu ışık sarı olduğunda katı. Bu kahverengi ve kakao tuhaf bir kokusu vardır. Görüş bir kısa aralığı vardır,

İlgili ürünler